четвер, 23 лютого 2017 р.

Padlet: цифровий нащадок стіни з оголошеннями та фотографіями

Онлайновий сервіс Padlet є безпосереднім цифровим нащадком стіни, на якій можна будь-кому залишити свій автограф, прикріпити картинку, розмістити свій файл або оголошення.
  Розпочати вивчення можливостей сервісу можна зі стартової сторінки.
 Для того, щоб заповнити стіну, потрібно зробити клік по кружечку з плюсиком, після чого з'явиться  спеціальна рамочка, яка дозволяє завантажити файл зі свого комп’ютера, вказати посилання на сторінку або картинку в мережі або навіть вставити фотографію з веб-камери.
Кожна сторінка-стіна має свій унікальний адрес, яким можна поділитися зі своїми друзями і вони, таким чином, можуть приєднатися до її редагування.
 Тут ви можете додавати заголовок і опис сторінки, змінити фон, вказати потрібний шаблон розташування елементів і багато іншого.  Більшість опцій доступно без реєстрації.
Якщо ви будете мати бажання поділитися своєю сторінкою, то для цього є спеціальний розділ, де передбачено всі можливі функції для експорту.

Padlet – це зручний і багатофункціональний сервіс для зберігання, організаціїі і спільної роботи з різними матеріалами. Сервіс повністю безкоштовний і не має яких-небуть обмежень на кількість створених сторінок.

Немає коментарів:

Дописати коментар